16 Eylül 2015 Çarşamba

Tek Elinizle Rahatça Selfie


Çok şık bir telefon..
Son dönemlerde çekilen fotoğrafların çoğu selfie. Selfie çok önemli bir noktaya geldi. Bu telefonda malzeme kalitesi, orta segment fiyat ve ön kamerasının performansıyla dikkat çekiyor. Flaşı ve metal tasarım özelliği.
Yekpare bir kasası var arka kasası açılmıyor. Bataryayı değiştirme şansınız yok. Arka kapağı metal tasarlanmış, çok şık bir alt dizayna sahip. Tam bir simetrik tasarım.
Kapasitif tuş tasarımı var ekrandan alıyor. 6.9 mm kalınlığında 129 gr ağırlığında süper hafif bir telefon. Hem ince hemde hafif bir telefon. Altın ve gri renk seçenkeleri mevcut. 5” lik ekranı var. Genel anlamda şık bir telefon. Tek elinizle rahatça tutabilirsiniz.
Teknik özellikleri
Lenovo s90 tasarımında amolet panel kullanılmış. Güzel bir çözünürlüğe sahip. Ekran paneli ve görüş açısı çok iyi. Renk paleti oldukça başarılı.
Tema seçenekleriniz bol, kişiselleştirebiliyorsunuz telefonunuzu. Donanımı güçlü. 4 çekirdekli işlemciye sahip. 410 işlemcisi mevcut. 2 gb rem efektifik olarak kullanIabiliniyor. Oyunlarda performansı oldukça iyi. Oyun oynarken ısınmıyor bu da telefonun oldukça ayrıcalıklı kılıyor.
Dahili hafızası 32 gb. Kapasitesi artırılmıyor. Ekran tasarrufu mevcut. Android işletim sistemine sahip.
Multimedya performansı oldukça başarılı. Cihazda 13 megapixel ön kamera var. Ana kamerası kullanılan lensler, lenovo da kaliteli. Video özelliği ise beklentileri karşılıyor.
Orta segment alanında bu şıklıkta bir telefon bulmak oldukça zor. Lenovonun akıllı S90 tercih edebilirsiniz.
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475 
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com