17 Eylül 2015 Perşembe

Şekilden Şekile Giriyor


Acerın fonksiyonlu r13 her yere hareket edebiliyor. İlginç bir tasarıma sahip.  Tablet gibi de kullana biliyorsunuz. Hareketli kullanım oldukça işnize yarayacak. Bağlantı noktaları sağlam. Acer R13 hoş bir tasarıma sahip. Sağlam bir yapıda.
13.3 ” ekran büyüklüğünde. 180 derece hareketlikte .Full hd. Windows ara yüzü uygulamalara iyi bir uyum sağlıyor.

Hızlı bir şekilde çalışıyor.1.8 cm kalınlığında 1.5 kg. ağırlığında Acer r13 ne çok ağır ne çok hafif. 8 saatlik sarj yeterliliğine sahip.
Performansından memnun kalacaksınız.
Dizüstü bilgisayarlarla aynı, tablet özelliğini güneşli havalarda kullanmakta güçlük çekebilirsiniz ancak ofis işlemlerinizde herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Kısa süreli dış mekanda tablet özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Günlük kullanımlarınız da etkisini fark edeceksiniz.
Oyun performansı için hazırlanmış bir laptop değil ancak oyunlarınızı da rahatça oynayabiliyorsunuz. Harici bir ekran kartına sahip olmadığı için oyun performansından ziyade multimedya işlemleriniz için daha iyi sonuçlar elde edebiliriniz. Film izleme, müzik dinleme gibi aktivitelerinizi dış mekanlarda 6 saate kadar gerçekleştirebiliyorsunuz. Standart internet kullanıcıları için yeterli bir cihaz. Maliyeti yüksek malzemeler kullanıldığı için fiyat konusunda pahalı . İş dünyasında sunumlarınız için şık bir tercih.
Multimedya kullanımı oldukça rahat ve tatmin edici. Klavyesinde aydınlatma kullanılması Acer R13 farklı kılıyor ve kullanılmadığında tuş aydınlatması kendini kapatıyor bu da güç kullanımını dengede tutuyor.
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com