16 Eylül 2015 Çarşamba

İkisi Bir Arada


İkisi Bir Arada
Hem tablet hem bilgisayar.İkisi bir arada özellikli bir ürün. Teknolojinin gelişmesiyle beraber uygun fiyata hem tablet hemde bilgisayar özelliklerini bir cihazda toplandığı ürünleri görebiliyoruz. Ortalama 600-700 tl arasında değişiyor. Performans olarak oldukça başarılı.
Cihazın önemli noktalarından bir tanesi işlemcisi çift çekirdekli işlemcisiyle çalışıyor. İşlemcinin en büyük avantajı yeni nesil mimari olduğu için başarılı bir günlük deneyim sunuyor. Günlük işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Casper Nirvana N200 500 gr ağırlığında.
Cihaz ısınmadığı için fan kullanılmamış.
Klavyesini kolay bir şekilde çıkartabiliyorsunuz. Mıknatıslı gibi geçmeli bir yapıya sahip. Herhangi bir tuşla uğraşmanıza gerek kalmıyor. Yumuşak bir klavye kullanıma sahip.
Dilediğiniz heryere kolayca taşıyabilirsiniz.
10.1 ” ekran büyüklüğüne sahip. 1280-800 pixel yüksekliğinde. 1 gb reme sahip.
Şehir dışında okuyan bir öğrenci iseniz ve maddi durumunuzda bir noktaya kadar yetiyorsa hem tablet deneyimi hemde bir bilgisayar deneyimini bir arada yaşayabilirsiniz. Standart tabletlerden de daha uygun fiyata temin edebiliyorsunuz.
Çift kamera ve çift hoparlör kullanıldığından multi medya özelliklerinden de vazgeçilmesi kullanıcıların ayrıca memnuniyetini kazanmış. USB çıkışına sahip veri aktarımı kolaylıkla yapabilirsiniz.

Casper Servis

Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475 

Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com