7 Eylül 2015 Pazartesi

HAFİFLİĞİ HİSSEDİN



Kullanıcılarını inceliği ve hafifliği ile büyüleyen SAMSUNG GALAXY TAB S 8.4 inç 294 g ağırlığına sahip. Çoklu pencere açma özelliğiyle zamanınızı etkin kullanmanızı sağlayarak tüketicilerine büyük bir süpriz ile raflarda ki yerine almıştır. teknoloji harikası SAMSUNG GALAXY TAB S ile Telefonuzu artık tabletinizin üzerinde görebilir ve veri aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.Video izlerken arkadaşlarınızla konuşabilir, dilediğinizde webte gezinebilirsiniz. LTE Modelinde çoklu görevinizde sesli arama yapma özelliği sunmakta.

Görüntüleme deneyimine göre uyarlanabilir ekran renk gamını, netliği ve kontrastı, kullanımınıza göre otomatik olarak ayarlar.film izlerken aynı zamanda kitap okumaya geçtiğinizde ise ekran kendisini ideal görüntüye göre ayarlayacak.

SAMSUNG GALAXY TAB S kullanıcılarından tam not alarak güvenliğinizide parmağınızın ucuna bağlıyor. Dahili sensörün sağladığı “Cihaz Kilitleme ve Kilit Açma”,”Kimlik ve Parola Değiştirme”, “Çoklu Kullanıcı Modunda Oturum Açma” ve “Özel İçeriği Gizleme” gibi özellikler kolaylık ve çok yönlü güvenlik sağlıyor.

http://goo.gl/mS122F

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder