16 Eylül 2015 Çarşamba

Keskin Hatlara Sahip İnce Ekran


Piyasada çok ilgi gören makine ama fiyatını düşündüğümüzde Türkiye de biraz el yakıyor. Bir çok müzisyen, oyun geliştirici, yazılım uzmanı ve tasarımcıların almak istedikleri hayali bir makine.
Mac pro pahalı bir cihaz.
Teknik özelliklerini incelediğimizde
Retina teknoloji özeliğiyle karşılıyor. Nedir bu retina teknolojisi?
Keskin hatlara sahip ince bir ekran var. Mac Pro 2880- 1800 ekran çözünürlüğüyle üst seviyede.Bu da inç başına düşen pixel sayısını artıyor .Bu da ekrana baktığınızda çok net ve canlılığı gözünüze çok hoş gösteriyor. Retina Teknolojisi hem çözünürlükte hem de kullanım panel tipine de bağlı. Apple mac Pro cihazın içerisinde aps panel kullanılmış . Renkleri en doğru şekilde veren panel çünkü. Görüş açısı 170 derece tam açıdan baksanız bile ekranda ne olduğunu görebilirsiniz. Hem çözünürlük hem aps panel hemde led lamba aydınlatma retina ekranını oluşturan en iyi etmenlerden bir tanesi.
Dikkat çeken kaplaması, tasarımı, keskin bir yapıya sahip. İnceliği gayet hoş. Yekpare alüminyumdan yapılan bir kasa. Bütün gövde hiç parçalanmadan tek parça halinde ve bu tek parçanın işine bileşenler yerleştirilerek apple pro mac üretiliyor..
Ekran kartı, cihazın içerisinde harici ekran kartı var. Orta sınıf bir ekran kartı ancak işlemci olarak yüksek performansa sahip. İş amaçlı kullanılan bir bilgisayar. Oyun oynama ihtiyacınız için değil de tasarım, geliştirme alanında kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Bluetooth 4.0 teknolojisinde. 2 kg ağırlığında kullanıcıya sunuluyor. Özel taşıma çantasını da satın alabilirsiniz.
1. 8 cm inceliğinde.
Açılma kısmı mıknatıslı olduğundan nazik olmanızda fayda var.
Usb çıkışı mevcut ,dışarıya görüntü aktarma çıkışı ve kart okuyucu kısmı var.
Güç kısmı mıknatıslı, kendine doğru çekim gücünden faydalanıyorsunuz kulaklık çıkışıyla da kulaklık desteği vermektedir.
Mac pro Apple tarafından Çine yaptırılmıştır.
Ekran tamamen simsiyah ve son derece şık. Karizmatik bir görünüm sunuyor.
İşletim sistemi hızlı, 20 saniyede açılıp masa üstünüz geliyor. Kayıp zamanınız yok denecek kadar az.
Apple mac pro teknik servis hizmeti bakım ve onarımı için maksimum bilişim hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475 
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com