17 Eylül 2015 Perşembe

Çok Çekici


Ülkemizde 14” dizüstü sistemler bir çok marka tarafından piyasaya sunulmuş durumda.
14” dizüstü bilgisayarlar ülkemizde üvey evlat muamelesi gördüler halbuki ağırlıkları ve ekran büyüklükleri devamlı hareket halinde olan kullanıcılara iyi çözümler sürüyor.az çeşit bulunuyor ülkemizde. 14” lerin pazarı hızlanıyor.
hp envy 14 modeli 15.5” 19-9 ekranlarda. Envy Hp nin yeni bir modeli adındanda anlaşılacağı gibi kıskandırmak anlamına geliyor. lüks ve kıskandıracak bir makine. içerisinden çıktığı kutudan bile bunu hissettirebiliyor. cihazın her sunumunda lükse özen gösterilmiş.
İntel işlemcisiyle ülkemize gelmiş bulunuyor. Yaygın bir şekilde piyasada satışta.
1600-900 pixel ekran çözünürlüğüne sahip. Led aydınlatmalı. özellikle çalışanlar için çok net ve kesikin görüntü sunuyor. Tercihinizde bu yüksek modeli tavsiye ederiz. Grafik performansı oldukça yüksek.
Optik sürücü slotlu. kaydırarak kullanılıyor. Daha kısa sürede internete erişebileceksiniz. Klavye ayarlarını yapabilirsiniz. Çok hızlı bir şekilde açılıp masa üzerinize 23 saniyede erişebiliyorsunuz. Wİndows yi açmanız ise ortalama 1 dakika.
Çalışmalarınızı hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Çok çekici bir bilgisayar. Envy 14” kategorisine göre geniş bir bilgisayar. Ağırlığı metal malzeme çok kullanıldığı için 2.5 kg. standarlara daha yakın. Metal iskeleti ağırlığını artıyor. Ofis kullanımlarınız için öneririz.
Pil süresi normal kullanımlarda 4- 5 saati buluyor. Güçlü bir garfik işlemcisi var.
Fiyat aralığı 2500 tl ile 3000 tl arasında değişiklik gösterebilir.

Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com