15 Eylül 2015 Salı

Gelişmiş, Optimize, Eğlence


EasyNote TE dizüstü bilgisayarlar, taşımayı kolaylaştıran portatif tasarımları sayesinde kategorilerindeki en ince bilgisayardır ancak yine de entegre bir DVD-RW sürücüsüne1 sahiptir. Ayrıca bu bilgisayarların kapağındaki kumaş esintileri taşıyan güzel desen bilgisayara tarz katar. Yeni ve akıllı alttan kesimli tasarım sayesinde de kapağın açılması çok kolaylaşır.
Daha az istenmeyen girişle daha sorunsuz sayfa yakınlaştırmanızı ve kaydırmanızı sağlayan Hassas Dokunmatik Yüzeyin iyileştirilmiş doğruluğu sayesinde işleriniz çok daha hızlı şekilde tamamlanır. Dahası, 802.11ac MU-MIMO kablosuz ağ bağlantısı sayesinde daha hızlı bağlantı hızlarının keyfini çıkarırsınız. Kapalıyken USB şarj etme özelliği sayesinde de dizüstü bilgisayar kapalıyken bile tüm mobil cihazlarınızı kolayca şarj edebilirsiniz.
Eğlenceyi yanınızda taşıyarak evinizdeki değerli masaüstü alanından tasarruf edin. Dizüstü bilgisayarın canlı ve geniş 15,6 inçlik HD parlama önleyici ekranı ve DVD-RW1 sürücüsüyle filmlerin keyfini her yerde çıkarın. Stereo hoparlörler daha doygun ses sağlarken medya tuşları da kontrolü kolaylaştırır .
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475 
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com