19 Eylül 2015 Cumartesi

Bir Bilgisayarda Olması Gereken Herşey Var.


Hem tablet hem laptop. Karmaşık bir ismi var W30DT A 104. grafik işlemcisi ve işlemcisi bir arada gömülü lan çip sete sahip. Kalın bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Dokunmatik ekranlı .Windows 8.1 64 bt.işletim sistemi var. 13.3 ”ekran boyutunda. 1366 768 çözünürlüklü. Bütün ikisi bir arada bilgisayarlarda bu çözünürlük kullanılıyor. 2 taraflı pili mevcut. 6 saatlik bataryasıyla uzun süre verim alabiliyorsunuz.
Düşük voltajlı çalışıyor bu da bilgisayarın bir avantajı. 5OO gb depolama alanı var. Bu nedenle de ağır çalışıyor.Windows toparlanıp açılması geç geliyor.
Uygulamaların açılış süresi uzun sürüyor. 2 gb Grafik işlemci olarak avantajlı oyunda oynayabilirsiniz bu da işlemcisinin açığını kapatabiliyor. Dokunmatik hassasiyeti oldukça başarılı. Taşınabilirlik olarak avantajlı bir bilgisayar değil. 2 kg ağırlığında.
Klavye oldukça başarılı. Ok tuşlarından etkileneceksiniz. Arka aydınlatma mevcut gece kuşlarının hoşuna gidecek. Uzun süreli kullanımlarda ısınabiliyor bunu da normal karşılamanız kendi faydanıza.
Bir bilgisayarda olması gereken herşey var.
Fiyat konsunda sabit bir fiyatı yok 2000 tl den başlıyor ve 2.700 tl ye kadar yükselebiliyor.
GENEL OLARAK SORUNSUZ ÇALIŞAN BİR BİLGİSAYAR.

Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com