3 Eylül 2015 Perşembe

LENOVA YOGA


Çok modlu yoga dizüstü bilgisayar tasarımıyla kendine hayran bırakmayı başardı. çok seçenekli hareket alanıyla artık size her ortamda uyum sağlayacaktır. Gözlerinizi üzerinden alamayacaksınız. Yoga pro 3 sağlamlığı, şıklığı, zerafetiyle herkesi kendine hayran bırakacak. Tasarımı ve esnekliğinde liderliği sürdürüyor. Kullandıkça ilham alacağınız yoga pro 3 bir kalem kadar ince. Taşıma kolaylığı, hız, ve güçlü işlemcisiyle multimedyanın yeni hallerine sizde uyum YOGA Çok Modlu Dizüstü bilgisayarlarla çığır açtık. Şimdi, çok daha iyi. Yeni ve yenilikçi menteşe tasarımı sayesinde YOGA 3 Pro artık daha sağlam.

Ek olarak, YOGA 3 Pro bir kalem kadar ince ve her halinize uyum sağlayacak kadar da esnek.. Etkin olarak her zaman her yerde kullanabileceğiniz tasarım harikasıyla sunumlarınızı kolayca hazırlayabilir, e-mail oluştururken alışverişlerinizide kolayca yapabilirsiniz.

Pil ömrü tatmin eden en yüksek düzeydedir. Sizi yarı yolda bırakmayacağı gibi tüm gözleri de üzerine çekecektir. Lenova bu yeniliğiyle piyasadaki değerini katlamış. ve kullanıcılarını şaşırtmayı başarmıştır.

http://goo.gl/zKqFNm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder