5 Eylül 2015 Cumartesi

KENDİNİZİ ŞIMARTIN



Mühendislik ve tarzın biraraya gelmesiyle ortaya çıkan Toshiba Excite tabletler, kullanıcı dostu tasrımının yanısıra aynı zamanda çok hafif. 600 gr dan başlayan Excite tabletler, isteğe bağlı Bluetooth klavye ve koruyucu kılıf ile sadece 1.1 kg.

10″dokunmatik ekran ve en yeni kapasitif dokunmatik teknoloji ile on parmağınızı da kullanarak oyunların tam kontrolünü elinize alabilirsiniz. Aynı zamanda, 2650 x 1600* piksele sahip süper yüksek çözünürlüklü PixelPure ekran sayesinde, zengin renklerden ve derin kontrastlardan gözlerinizi alamayacaksınız. Fotoğraflarınızı 85 veya daha fazla dereceye sahip geniş görüntüleme açısında paylaşmak isteseniz bile bu harika kalite korunur. Dışarıda ve hareket halindeyken, ekstra sağlam ve çizilmelere karşı dayanıklı Corning® Gorilla® Glass* ekrana her zaman için güvenebilirsiniz. Ve Resolution+ geliştirmesi ile istediğiniz yerde göz alıcı videolar oluşturabilirsiniz. Hızlı ve kesin görüntü sabitleme özelliği hareket halinde video çekerken ellerinizin titremesini azaltır; böylece daha sabit bir çekim yapar ve pürüzsüz bir görüntü elde edersiniz.

Toshiba Excite Pure’un ön ve arka kamerası tüm ihtiyaçlarınıza uygun! Toshiba Excite Pure’un 1,2 Megapiksel ön ve 3,0 Megapiksel arka kamerasıyla dilediğiniz gibi görüntülü görüşme yapabilir, video ve fotoğraf çekebilirsiniz.

DÜŞME ve ÇİZİLMELERE KARŞI DAYANIKLI
Mobil cihazların en büyük sorunlarından olan düşme ve çizilmeler Excite için hiç sorun değil. Çünkü Excite Pure modelinin ekranı, çarpma ve çizilmelere karşı koruma sağlayan sertleştirilmiş cam teknolojisiyle donatılmıştır.

http://goo.gl/Z3LRzO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder