17 Eylül 2015 Perşembe

Hem Performans Hem Büyük Ekran Seviyorsanız


Android işletim sistemi popülerliğini artırarak kullanıcılara yayılmaya devam ediyor. Samsung  galaxy grand neo ekonomik çözümlerden birtanesi.
Samsung Galaxy Neo adından da anlaşılacağı gibi kullanıcılara Samsung  android işletim sistemli ürünlerinden bir tanesi. 5” lik büyük bir ekranda kullanıcılara bu android deneyimlerini sunuyor. Bu parlak Lsd ekran 480-800 megapixel çözünürlüğe sahip ve her türlü işleve kolayca erişim sağlıyor. Büyük ekran eşittir kullanım kolaylığı.
Cihazın fotoğraf niteliği ise 5 megapixel flaşlı arka kamerayla ortağa çıkıyor .Ön kamera ise vja çözünürlüğe sahip ve görüntülü konuşma yapmanıza olanak sağlıyor.
Galaxy Grand Neo 1 gb reme sahip. Gündelik uygulamalarınız için gayet yeterli bir telefondan bahsediyoruz.
Galaxy Grand Neo kendi 16 gb depolama alanıyla geliyor, isterseniz 64 gb hafıza kartıyla bu ürünün depolama alanını artırmanız mümkün.
Samsung bir çok telefonunda ve tabletinde olduğu gibi bu üründe de çıkartılabilir bir arka kapak kullanmış durumda. Çıkartılabilir arka kapak değiştirilebilir pil demek. Dolayısıyla yedek pil taşımak isteyen kullanıcılar için önemli bir özellik.
Bir çok üst seviye telefonun tersine Samsung Galaxy Grand Neo da tam boyutlu sim kart yuvası kullanılmış.
Devasa bir ekranda android deneyimi sunan Samsung Galaxy Grand Neo gündelik işlerine yetişebilen bir cihaz olarak karsınızda. Dolayısıyla hem performans hemde büyük ekran seviyorsanız bu telefonda bulabiliyorsunuz.
Ekonomik bir telefon almak istiyorsanız Galaxy Grand Neo yu tercihleriniz arasında değerlendirebilirsiniz.

Samsung Yedek Parça

Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475

Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com