15 Eylül 2015 Salı

Samsung G850 Galaxy Alpha


Akıllı telefonlara gösterilen ilginin çoğalması ile birlikte daha fazla özelliğe sahip olan telefonlar üretilmeye başlandı. Bu özellikler arasında ise farklı firmaların ürettiği farklı telefonlara ait birçok işlev bulunmaktadır. Kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayabilecek sistemlerle üretilen telefonlar arasında birçok model bulunmaktadır. Farklı markalar altında üretilen bu modeller, piyasa çıktıkları andan itibaren çok yoğun bir ilgi ile karşılaşmaktadır. Bahsettiğimiz akıllı telefon modellerinden biri de Samsung G850 Galaxy Alpha olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem görüntüsü hem de kullanışlı olması sebebi ile çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören telefonun birbirinden farklı ve çeşitli özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikleri arasında bir telefonda aranabilecek tüm özellikler yer almaktadır.
Telefonun işletim sistemi Android tabanlıdır. Bellek kapasitesi 2 GB olan telefonun ekran boyutu ise 4.7 inç olarak bilinmektedir.  Üstün ekran teknolojileri ile tasarlanmış telefonun ekranı süper amoled kapasite dokunmatik ekrandır. Çözünürlüğü 720 pixeldir. Ve çözünürlük yüksekliği de 1280 pixel olarak bilinmektedir. Renkli ekran özelliği de ekran özelliklerinden bir diğeridir. Kamera çözünürlüğü 12 MP olan Samsung g850 galaxy alpha’da,  kamera efektlerinin HDR olduğu da bilinmektedir. Ayrıca kamera fonksiyonları arasında; yüz tanıma, dokunmatik odaklama ile coğrafi etiketleme, panorama gibi özellikler yer almaktadır.
Video kayıt özelliği bulunan telefonun HD video kayıt özelliği de bulunmaktadır. Telefonun diğer fonksiyonları arasında; hoparlör fonksiyonu, dil seçimi, coğrafi etiketleme, MP3/MP4 çalar ve ön programlı uygulamalar yer almaktadır. Ayrıca; video playback formatları, sesli playback formatları, GPS, MP3 zil sesi, görüntülü ve sesli mesajlar ile görüntü ve video düzenleyici ve doküman görüntüleyici gibi özellikleri de bulunmaktadır. Ajanda ve internet özellikleri arasında da; internet tarayıcı, e-posta fonksiyonu, takvim/ajanda fonksiyonu, mesajlaşma/veri fonksiyonu yer almaktadır. Veri + bağlantılar özellikleri arasında; yakın alan desteği, 3G desteği, yüksek hızlı paket indirme erişimi ve yüksek hızlı yer uydu bağı paket erişimi bulunmaktadır. Telefonun kasa malzemesi metaldir. Renk olarak siyah ve beyaz seçenekleri mevcuttur. Tasarımı bar tipi dokunmatik olarak dizayn edilmiştir. Ağırlığı 115 g olarak bilinmektedir. Batarya tipi Li-lon olan telefonun batarya kapasitesi 1860 mAh olarak açıklanmıştır. 2 yıl üretici garantili olan telefonun fiyatı değişiklik gösterebilir.
Sizler de birbirinden farklı ve fazla özelliği içinde barındıran bir akıllı telefona sahip olmak istiyorsanız Samsung g850 Galaxy Alpha’yı tercih edebilirsiniz. Aradığınız tüm özellikleri bu telefonda bulmanız mümkün olacaktır.
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475 
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com