19 Eylül 2015 Cumartesi

Dell Venue 7


Adından da anlaşılacağı üzere 7 ” lik ekran büyüklüğünde bir tablet. . Fiyat konusunda orta direk bir tablet, fiyat ve performansa önem veren bir tablet. Herkesin alabileceği bir cihaz. Android ara yüzü oldukça sade.
Android konsunda en büyük özellik sadelik venü 7 nin içinde gereksiz hiçbir uygulama kurulu şekilde gelmiyor. Bu en büyük avantajı. Dell android uygulamaları konusunda işi baştan sıkı tutmuş. Güncelleme imkanıyla Dell müşterini memnun ediyor. İntel işlemciye sahip.
Performans olarak güçlü. Bellek konusunda orta sınıf tabletlerden bir sınıf öne gidilmiş 2 gb ram kullanılması kullanıcıların işine yarıyor.
Depolama konusunda 16 gb versiyonlu. 12 gb alanını rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.
ıps panel renklerin daha sıcak olmasını sağladığı için kullanıcıların gözlerine hoş geliyor.
Tasarımında ilk dikkat çeken arka kısmı, kadifemsi bir yapıya sahip ve kaymayı önlüyor. Parmak izi ve lekelerde pek belirgin olmuyor böylelikle.
Siyah kırmızı renk seçeneği sunuyor.
Yüksek bir fotoğraf kalitesi beklemeyin. Kamera Çözünürlüğü 3 MP olduğundan güneşli havalar haricinde yüksek beklentileriniz olmasın. Ön kameradan verim alabilirsiniz ancak skype görüşmelerinizde net bir görüşme gerçekleştirmek güçleşiyor.
İş amaçlı tercih edilen bir tablet ve multi medya amaçlı kullanımlarınızda memnun kalacaksınız.. Tercihleriniz arasında değerlendirebilirsiniz.
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com