2 Eylül 2015 Çarşamba

CASPER DAN NİRVANA N200 SERİSİ


Tablet ve dizüstü şıklığını beraber sunan N200 modüler teknoloji ile tüketicileriyle buluştu. Tasarımında gözalıcı zerafeti ile ön plana çıkan n200 kullanım kolaylığı ve sağladığı alternatifle kullanıcısının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Tak çıkar klavye özelliği, 10.1” (1280x800) LCD Ekran ile şıklığını tamamlayan Casper N200 2 MP arka, 0.3 MP ön kamerası ile alıcıyla buluşmaktadır.
İnce, hafif ve dokunmatik mini bilgisayar tasarımı piyasada ki değerini yükselterek, kullanıcısına farklı bir boyut sunmaktadır. 16 GB depolama alanı fotoğraf, video, belgelerinizi daha geniş alanda depolarken Ücretsiz 1 TB Onedrive Depolama Alanı sunuyor.
Windows işletim sisteminize tüm cihazlardan kolaylıkla bağlanabiliyorsunuz. 6000 mAh lithium batarya, USB, mikro USB, SD kart, HDMI çıkışları, 1,5 W çift hoparlör, WiFi, Bluetooth cihazın sunduğu diğer özellikleri. Tasarım şıklığıyla her alanda rahatça kullanabileceğiniz Casper N200 rekabeti artırmaya devam ederken işin eğlenceli yanınıda unutmuyor.

http://goo.gl/4xon5p

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder