8 Eylül 2015 Salı

Acer Firmasından 4K Çözünürlüğe Sahip Notebook



Sektöründe giderek artan imajını 4 k çözünürlüklü dizüstü model notebook çıkarak tazelemek isteyen Acer, Yeni çıkarmış olduğu 4 k çözünürlüğe sahip notebook cihazında Nvidia GeForce GTX860M ekran kartı kullanmıştır. Bu sayede son kullanıcısının dikkatini çeken Acer ayrıca; Intel Core i7-4710HQ işlemciyle zenginleştirdiği notebook cihazını Acer Aspire V Nitro Black Edition modeli 15.6 inçlik IPS ekranında 3840 x 2160 piksel çözünürlükle destekledi..

Acer ‘ın bu çıkışıyla pazardaki yerini daha fazla artırmasını öngören istatikçiler olumlu yorumlarıyla Acer yönetimini mutlu etti. Bulunduğu sektörün rekabeti içinde yeni çıkarmış olduğu Acer Aspire V Nitro Black Edition modeliyle kendine daha fazla pazar payı bulacağı öngörülmüştür.

Acer Aspire V Nitro Black Edition cihazın 4K çözünürlüğe sahip olan donanımın haricinde diğer özelliklerine değinmek gerekirse; 16GB RAM, 256GB SSD, 1TB HDD, çift anten destekli 5. nesil WiFi, toplam 8W çıkışlı 4 adet hoparlör şeklinde diğer özellikler mevcut.

Acer Aspire V Nitro Black Edition bu modelde ilk kez kişisel bulut – BYOC fonksiyonunu kullanıyor. Bu fonksiyon depolama kapasitesinin bir kısmını kişisel bulut alanınız olarak ayırmanızı sağlamakta.

Acer Aspire V Nitro Black Edition modelinin piyasadaki etiket fiyatı ise 1500$ dır.

Maksimum Bilişim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder