16 Eylül 2015 Çarşamba

Kadifemsi Bir Dokunuş


Adından da anlaşılacağı üzere 7 ” lik ekran büyüklüğünde. Fiyat konusunda orta direk bir tablet, fiyat ve performansa önem verilmiş ve herkesin alabileceği bir cihaz. Android ara yüzü oldukça sade.
Android konusunda en büyük özellik sadeliği Dell  venue 7 nin içinde gereksiz hiçbir uygulama, kurulu şekilde gelmiyor. Bu en büyük avantajı. Dell androit uygulamaları konusunda işi baştan sıkı tutmuş. Güncelleme imkanıyla Dell müşterini memnun ediyor. İntel işlemciye sahip.
Performans olarak güçlü. Bellek konusunda orta sınıf tabletlerden bir sınıf öne gidilmiş 2 gb rem kullanılması kullanıcıların işine yarıyor.
Depolama konusunda 16 gb versiyonlu. 12 gb alanını rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.
Ips panel renklerin daha sıcak olmasını sağladığı için kullanıcıların gözlerine hoş geliyor.
Tasarımında ilk dikkat çeken arka kısmı, kadifemsi bir yapıya sahip ve kaymayı önlüyor. Parmak izi ve lekelerde pek belirgin olmuyor böylelikle.
Siyah kırmızı renk seçeneği sunuyor.
Yüksek bir fotoğraf kalitesi beklemeyin. Kamera Çözünürlüğü 3 megapixel olduğundan güneşli havalar haricinde yüksek beklentileriniz olmasın. Ön cameradan verim alabilirsiniz ancak skype görüşmelerinizde net bir görüşme gerçekleştirmek güçleşiyor.
İş amaçlı tercih edilen bir tablet ve multimedya amaçlı kullanımlarınız da memnun kalacaksınız.. Tercihleriniz arasında değerlendirebilirsiniz.
Dell Servis

Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com