19 Eylül 2015 Cumartesi

Esnek Çalışma Ortamları İçin


Dizüstü bilgisayarınız her an yanınızda olsun her yere beraberinizde gelsin istiyorsanız hp pavilion x360 tam size göre.
hp pavilion x360 sadece bir dizüstü bilgisayar değil 360 derece dönebilen kapağı ile eğlence merkezi olarak da kullabilirsiniz. 360 derece dönebilen x360 dokunmatik ekranıyla windows 8.1 işletim sistemi rahatlıkla kullanabildiğiniz hp pavilion x360 teknik özellilkeri açısından da gayet güçlü.
Tasarımıyla özel bir dizüstü bilgisayarı çift tasarımıyla yanınızda taşımaktan keyif alabileceğiniz bir model. Sertleştirilmiş plastik kasasıyla elde tutulduğunda iyi bir hissiyat vermesiyle beğenilen dizüstü hem boyutu hemde ağırlığıyla rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Esnek çalışma ortamlarına ayak uydurması kullanıcıları kendinden memnun bırakıyor. Dizüstünü istediğiniz şeilde kullanabiliyorsunuz.
Hp pavilion x360 windows 8.1 işletim sistemciyle geliyor. Böylece en güncel windows işletim sistemi deneyimi yaratan cihaz dokunmatik ekranıyla windows metre arayüzünden tam olarak faydalanmanıza olanak tanıyor. Dokunmatik ekranın hassasiyetinden memnun kalacağınız bu noktada belirtelim.
Üzerinde 11.6 ” ekran büyüklüğü taşıyan dizüstü hd görüntülere hazır. Uzun film seansları için iyi bir platform.
Eğlence amaçlı kullanımlarınız yanında iş ve diğer çalışmalarınız için uygun ortam sağlıyor. Üzerinde İntel pentium işlemci bulunduran 4gb ram kapasitesiyle akıcı çalışıyor. 5OO gb disk kapasitesiyle gerekli depolamayı sağlayan dizüstü dış kulanımlarda 6 saatlik pil ömrü sunuyor. Böylece hem evde hem işte hemde dış ortamlarda dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com