18 Eylül 2015 Cuma

Standart İnternet Kullanıcılarına



Packard bell pw 91 modeli
Tasarımı oldukça başarılı. Sesli işlemleriniz için önermiyoruz. Ancak iyi bir kulaklıkla keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Tuş takımı oldukça iyi. Ekran günlük kullanımlarınızda ve ofis kullanımlarıızda sizi çok fazla yormayacak.
Bu bilgisayarınızı kullanırken fazla bir ısınmayla karşılaşmazsınız ve sesli bir fan sesi kulağınızı gıdıklamaz.
Windows 7 platformunda İntel işlemciye sahip. Ekran 15.6” lik büyüklükle karşılıyor. 32 GB kadar hafızayı yükseltebiliyorsunuz. Depolama alanınızı dilediğiniz gibi kullanırken daha fazla saklama alanına sahip oluyorsunuz. 1366×768 çözünürlükte oluşu günlük kullanımlarınıda ve iş hayatınızda gözlerinizi çok fazla yormayacaktır. yine de ekran karşısında gözlük kullanmanızı tavsiye ederiz.
SD Card Reader, Built in Webcam özelliği sunuyor.
Ülkemizde yaygın olarak kullanılmıyor. Ancak kullanıcıları genel performansından son derece memnun. Orta segment bir dizüstü bilgisayar.
Uzun saatler kullandığınızda hafif bir ısınma oluyor. Belirli aralıklarla çalışmalarınıza ara verip bilgisayarınızı dinlendirerek ömrünü uzatabilirsiniz. Hafif bir bilgisayar olmadığından dış mekan kullanımlarınızda kollarınızı ağrıtmamak için bir sırt çantası almanızı öneririz. Standart bir internet kullanıcı iseniz performansından memnun kalacaksınız.

Packard Bell Bakım ve Onarım

Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475

Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com