18 Eylül 2015 Cuma

Hiçbir Rakibinde Yok!

Lenovonın en akıllı telefonlarından. Telefonda 4000 miliamper kapasiteli bataryaya sahip hemde telefonun fiyatı uygun.
Yüksek donanımlı. Orta segment bir telefon. Pil ömrü uzun.
Lenovo nın bu akıllı telefonunu, başka bir akıllı telefonun şarj aletiyle şarj edebiliyorsunuz.
p70 rakiplerine göre biraz daha kalın .4000 miliamper bataryayla 149 gr ağırlığında. 8.9 milim kalınlığında. Telefonun arka kapağını çıkardığınızda bataryayı değiştiremiyorsunuz. Tek renk model seçeneği var. Çift sim kart desteği sunuyor.
Ekran 5”lik boyutlu. Renk doygunluğu ve çözünürlüğü canlılığı koruyor. Ekranı güzel görünüyor. Göz doyurucu. Orta segment için güzel bir model.
8 çekirdekli, 64 bit destekli işlemcisi var. 12 gb dahili depolama alanı var ve 32 gb artırabiliyorsunuz. Android 4.4 işletim sistemiyle karşılıyor.
Oyunlarda son derece iyi bir performans gösteriyor. Isınma performansı rahatsız etmiyor. El yakacak kadar değil. Donanımlı bir akıllı telefon.
Kamerasından memnun kalacaksınız. 3 boyutlu fotoğraf çekim modu mevcut. Çekim kalitesi oldukça iyi. Işığın yeterli olduğu alanlarda tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.
Batarya gücü hiçbir rakibinde yok. Yoğun bir günde 1 tam günü çıkartıyor. 24 saat kullanımda % 50 bataryanız kalıyor. 1.5 gün telefonunuzu şarj etmeyebilirsiniz. Çok fazla oyun oynarsanız batarya performansını düşürürsünüz.
Orta segment  fark yaratan bir akıllı telefon.
Beklentiniz uzun pil ömrüyse Lenovo p70 Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Maksimum Hizmet Hattı: 08508112475
Maksimum Destek Maili: destek@maksimumbilisim.com